Camping Groene Eiland in Appeltern

Kamperen aan het water

Camping Groene Eiland is één van de mooiste campings in het Land van Maas en Waal en gelegen op een (schier) eiland in watersport- en recreatiegebied De Gouden Ham, tussen de maasdorpen Appeltern en Maasbommel. In zowel de lente, de zomer, maar ook in de herfst (elk jaargetijde heeft zijn charmes) kunt u hier heerlijk vertoeven aan de waterkant en gebruik maken van de vele faciliteiten.

In het 400 HA grote watergebied is volop ruimte voor iedereen! Het watergebied is prima geschikt om met je boot te varen of op de speciaal aangegeven stukken op de Maas te wakeboarden of waterskieen. Helaas zijn jetski's en waterscooters verboden, deze zijn alleen toegestaan op de Maas. Door de unieke ligging in het recreatiegebied "de gouden ham" met open verbinding naar de Maas, is onze camping ideaal voor de echte watersportliefhebber. 

Ook voor de natuur liefhebber is er genoeg te zien. Rust, ruimte, natuur en water zijn daarom onze trefwoorden. Er zijn verschillende fiets -en wandel routes, meer informatie hierover is te verkrijgen bij de receptie. Vissen mag, vanaf de oever, de boot of steiger. Er zijn ook verschillende vissteigers aanwezig op de camping. Elke visser kent natuurlijk de visregels en is in het bezit van de visvergunning en visakte. 

Geniet van een unieke kampeervakantie aan het water, of een luxueus verblijf in het Beachhouse of de Glamplodge. Daarnaast kunt u ook met een groep terecht in ons Paviljoen. waar u buiten een eigen grasveld tot uw beschikking heeft zodat uw kampeermiddel in de buurt is en u in het paviljoen groepsactiviteiten kunt doen. Met de vele (water) activiteiten is succes gegarandeerd! 

Wilt u ook een avontuurlijke kampeervakantie beleven? De voorpret begint hier... wij nemen u mee!

Leuk weetje: Wij hebben ook een app! Download onze app Groene Eiland in de Google Play of App Store.

Camping Groene Eiland 2022