Camping Groene Eiland in Appeltern

Kamperen aan het water

Een onvergetelijke vakantie aan het water? Camping Groene Eiland is één van de mooiste campings in het Land van Maas en Waal en gelegen op een (schier)eiland in watersport- en recreatiegebied De Gouden Ham, bij Appeltern. In zowel de lente, de zomer, maar ook in de herfst (elk jaargetijde heeft zijn charmes) kunt u hier heerlijk vertoeven aan de waterkant en gebruik maken van de vele faciliteiten. Overdag heerlijk varen, zwemmen en/of fietsen in de prachtige omgeving, en ’s avonds een heerlijke wandeling maken over het strand en de eilanden tijdens zonsondergang.  

Geniet van een unieke kampeervakantie aan het water, of een luxueus verblijf in het Beachhouse of de Glamplodge. Daarnaast een speciaal welkom voor kamperende groepen, met ons Paviljoen en de vele wateractiviteiten is succes gegarandeerd! Boek nu uw favoriete plek op onze plattegrond

Met de ervaring van afgelopen weken weten we dat je ook een avontuurlijke kampeervakantie kan beleven in deze bijzondere tijd! De voorpret begint hier... wij nemen u mee!

Leuk weetje: Wij hebben ook een app! Download onze app Groene Eiland in de Google Play of App Store.

Kamperen aan het water | Camping Groene Eiland