Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Corona nieuws

bever therapy.png

Laatste update 02-04-2020 14.00:   DE CAMPING BLIJFT OPEN! 

ALGEMENE SITUATIE:

Camping Groene Eiland houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We houden nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid. Op deze pagina zullen we de informatie en ons concrete stappenplan blijven actualiseren. Ook de beleidsmatige veranderingen zullen we hier plaatsen. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden:

 

1. WELKE MAATREGELEN NEEMT CAMPING GROENE EILAND OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN? 

Wij volgen het landelijke beleid van de RIVM en de overheid. Dit betekent dat de camping wel open gaat. De horeca (eetcafe en campingwinkel) blijft tot 1 juni tijdelijk gesloten. 

De toiletgebouwen zijn vanaf vandaag gesloten. De stortplaats voor het chemisch toilet en de stortplaats van de campers blijven wel open.

Heeft u in de caravan of chalet een toilet, douche gelegenheid dan kunt u deze gewoon blijven gebruiken.

Geef iedereen de ruimte! Uiteindelijk heeft iedereen een eigen verantwoordelijkheid. De kinderen mogen in kleine groepjes samen spelen. De voetbalkooi en de airmountain hebben wij wel afgesloten omdat er teveel kinderen ineens gebruik van maken.

Geplande recreatie-activiteiten, zoals de komst van de Paashaas gaan niet door. Daar heeft hij vast begrip voor! Op onze website staan suggesties welke activiteiten je wel als gezin of samen kunt gaan doen, zoals een speurtocht in de natuur of over onze eilanden, vissen bij de forellenvisvijvers of bezoek aan de Tuinen van Appeltern, komende dagen vullen we dit verder aan. Er is genoeg te doen! 

Op de receptie werken wij met een balie. Graag maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen en afstand houden. Betalingen bij voorkeur door te pinnen.

Heeft u nog hierover of andere vragen, onze medewerkers staan graag voor u klaar. Bij voorkeur per email of per telefoon. Het is voor u en voor ons allemaal erg spannend. Graag begrip wanneer het niet helemaal lekker loopt. We proberen er het beste van te maken! 

2. WAT ALS IK MIJN VAKANTIE WIL ANNULEREN?

Wilt u de vakantie annuleren? Check dan de voorwaarden van de annuleringsverzekering. Onze camping is nog steeds toegankelijk. Let op: Aan annuleren zijn kosten verbonden. Zelf hanteren wij de RECRON voorwaarden.

Heeft u een groepsevenement op onze camping gepland, overleg dan over de mogelijkheden om naar een later moment te verzetten. Heeft u een aanbetaling gedaan, dan kunt u deze een later moment alsnog gebruiken.

Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij je naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus