Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Camperplaatsen

Met uw camper eropuit trekken, is genieten van ultieme vrijheid. Stop op de mooiste plekjes en geniet van prachtige uitzichten. Camping Groene Eiland is daar een voorbeeld van.  Hier rijdt u eenvoudig met uw camper de plaats op, met de neus naar voren, zodat u , op de Appelhof, een prachtig uitzicht heeft op het altijd stromende water. Bij de plaatsen op het Tussenveldje en de Uiterwaarde staat u aan de binnenzijde. Hier is ook geen vaste voorziening voor water en aan- en afvoer riool.

De camperplaatsen zijn verspreid over ons park en gelegen op de velden Appelhof (A), Tussenveldje (C) en Uiterwaarde (G).  Vlakbij het water en de sanitair gebouwen. U mag van al onze faciliteiten gebruik maken tijdens uw verblijf op Camping Groene Eiland.

Special: 1 nacht kamperen met kampeerauto en 2 personen voor € 18,00 excl. toeristenbelasting

Deze prijs is inclusief twee personen, 10 Amp. stroomaansluiting, evt. televisie-aansluiting, gebruik van water aan- en afvoer, douches, afvalcontainers en het legen van chemisch toilet. Komt u met meer personen dan worden deze apart in rekening gebracht.

Maximaal verblijf van 3 nachten!! 

Wilt u langer blijven dan 3 nachten aaneengesloten, plaatsen wij u op een andere, beschikbare plaats en rekenen wij de extra nacht(en) volgens het normaal geldende tarief per nacht.  Een hond (aangelijnd) is toegestaan op ons park voor € 4,30 per nacht.

De camperplaatsen zijn beschikbaar van 01 april tot 01 november.