Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over de camping staan hier beschreven. Klik de vraag aan, en het antwoord komt tevoorschijn.

 

Zijn de sanitairgebouwen geopend i.v.m. COVID-19?

Ja, de sanitairgebouwen zijn geopend. Bij het gebruik van de sanitaire voorzieningen dien je rekening te houden met de richtlijnen volgens het RIVM. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de sanitaire gebouwen. Het aantal gasten in de sanitairgebouwen moet worden beperkt, waardoor er altijd 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Voor de schoonmaak maken we gebruiken van een specifiek ‘corona schoonmaak protocol’, waarbij we extra aandacht geven aan contactoppervlakken en aanraakpunten, daarnaast vinden er extra schoonmaakrondes plaats. 

Vanaf hoe laat kunnen wij aankomen en hoe laat moeten wij na afloop van de vakantie vertrekken?

Inchecken is mogelijk op de dag van aankomst vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur. 
Vertrek is uiterlijk om 11:00 uur. U kunt in overleg evt. een late uitcheck bijboeken, neem hiervoor contact op met de receptie. 

Zijn honden welkom op de camping?

Ja, honden zijn welkom op de camping, mits ze aangelijnd zijn en uitgelaten worden op de daarvoor bestemde hondenuitlaatplekken.

Helaas mogen zij niet in het zwemwater. Alleen bij de botenligplaats nabij de toegangsweg vanaf de dijk.

Mogen andere vrienden/ vriendinnen langs komen?

Ja dat mag, als ze uiterlijk om 23:00 uur naar huis gaan.

Is er stroom bij de plaats en wat kan ik er op aansluiten?

Ja, bij elke plaats is stroom aanwezig. Hier kan je gebruik van maken als je dat aangeeft bij de receptie.  Het vermogen is 6 ampère. Een radio, koelkast en dergelijke kan, maar geen friteuse, föhn, elektrische barbecue, kookplaat en magnetron. 

Heb je op de camping Wifi?

Om toegang tot internet te verkrijgen is het nodig een toegangscode te kopen bij de receptie. De code kun je voor twee apparaten gebruiken. Meer informatie over de tarieven vind je hier!

Is het veilig op de camping?

Ja, het is veilig op onze camping. De gemeente heeft in 2010 een brandveiligheidsverordering vastgesteld, hierin staan richtlijnen voor een brandveilige camping.

Op onze camping zijn brandveilige schuurtjes geplaatst en de hagen en de schuttingen zijn teruggebracht naar 1.40 m. Over een hek of haag van 1.40 m kun je bij een calamiteit namelijk makkelijker vluchten. Ook hebben we de caravan/chalets 3 meter uit elkaar gezet, zodat er bij eventuele brand niet alle caravans betrokken zijn.

Wil je hier meer infomatie over? Op de pagina "Documenten" vind je alles over de brandveiligheid en BVC schuurtjes.

Mag ik muziek draaien?

Ja je mag muziek draaien, maar houdt rekening met elkaar. Zorg ervoor dat de mensen om u heen er geen last van hebben. De muziek moet om 23:00 uur uit, de nachtrust gaat dan in.

Mag ik een partytent opzetten?

Dit mag niet op alle kampeerplekken. Overleg dit vooraf even bij de receptie.

Hoeveel bedraagt de eerste termijn van de rekening die ik ontvang?

Het bedrag van de eerste termijn is 50% van de totale rekening. De eerste termijn moet voldaan worden binnen 14 dagen na ontvangst van de rekening. Beide termijnen staan op de rekening die je van ons ontvangt na reservering.

Wanneer u nog meer vragen hebt, kunt u altijd bellen of een afspraak maken voor extra uitleg of hulp. Wij helpen u graag!