Nieuws & vlogs

Recreatieteam

Zaterdag 7 juli komt het animatieteam weer op onze camping!  Ze verzorgen 8 weken lang, voor jong en oud, het recratieprogramma. Tussen 18.30 en 19.00 uur kun je meelopen met de eendenclubpromotoer en loop je samen naar het theater toe. Otto, Elle en Izzi verzorgen daar dagelijks een optreden. Het recreatieteam heeft er hartstikke veel zin in, doen jullie mee?

Voor meer info kijk op: www.eendenclub.nl 

Heropening havencafe Maasbommel

Van een van onze campinggasten ontvingen wij dit filmpje van spelende bevers in het water.

Bob de Bever

Met pinksteren hebben we onze nieuwe mascotte geintroduceerd!

Zijn naam is : BOB 

Jong en oud waren erg enthousiast en wilde graag met Bob op de foto!

Wil je ook met Bob op de foto? Hij is dit seizoen nog regelmatig op de camping zien!

 

Nieuwe "speel-boot" op het Tussenveldje!

Op het Tussenveldje is het speeltoestel vervangen voor een prachtig nieuw speel/zand toestel. Het toestel is gemaakt van duurzaam materiaal!

Wij wensen alle kinderen heel veel speelplezier!!!

 

8 nieuwe Camperplaatsen op Camping Groene Eiland!

Havenfeesten 2 en 3 juni 2018

Zaterdag 2 juni en zondag 3 juni zijn er weer de jaarlijkse havenfeesten. We hebben weer een vol en gezellig programma voor jong en oud!

Voor de kinderen o.a. Aquabubbel-race, Buikschuifbaan en Springkussen.

Voor de volwassene o.a. Bierproeverij, DJ Maurice ten Brink en diversen blaaskapellen op zondag. Ook is er op zondag de Car Boot sale.

Hieronder staat het complete programma!

Entree is gratis!

Iedereen is van harte welkom!!

Kapster Henriette komt weer elke zaterdag naar de camping!

Zaterdag 14 april, komt kapster Henriette weer elke zaterdag met haar "kappersbusje" op de camping staan.

U bent van harte welkom vanaf half 3 tot half 7 uur.

Nieuw Speeltoestel.

Het nieuwe speeltoestel is klaar!! Wil je hem gaan bewonderen?  Het toestel staat tegenover het veldje van "de Appelhof".

Veel speelplezier!!

     

Vierenhalve ster voor een van de beste campings van Europa!

Het is weer zover, de jaarlijkse beoordeling van de ANWB is weer binnen.

Camping Groene Eiland mag dit jaar weer viereneenhalve ster noteren!

We zijn er trots op!!

Nieuwsbrief 2108

Nieuwsbrief lente 2018

 

Beste campingvrienden,

Het voorjaar komt eraan, er zijn veel nieuwtjes en wetenswaardigheden te vertellen, daarom deze  nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief onder meer:

- camping vanaf 24 maart  weer geopend

- iedereen kentekenregistratie

- essentakkenziekte

- aanbouw kantine in volle gang

- toiletgebouw 4 gerenoveerd!

- nieuw asfalt

- invulformulier en jollenlabels

- en rondje eiland nu (bijna) klaar

 

Camping weer geopend:

Vanaf 24 maart is de camping weer geopend. Dan staat het water er weer op en zijn de toiletgebouwen weer klaar voor gebruik.  Vanaf dan is iedereen weer welkom om te komen overnachten. Het water staat dan wel op de put, maar uw eigen wateraansluiting moet u zelf open zetten. Spoelt u de eerste liters goed door! Let u er vooral op dat u de juiste kraan openzet? Wanneer u de verkeerde kraan open zet, kunt u bij een ander veel schade veroorzaken.

Bij diegenen die via ons de caravan winterklaar hebben laten maken, zal de caravan in de week van 26 maart weer klaar worden gemaakt voor gebruik. De receptie is vanaf 31 maart  dagelijks geopend vanaf 9.00 tot 17.00 uur, voor noodgevallen is er een nachtbel bij de receptie.

 

Iedereen kentekenregistratie:

Bij de entree is er een slagboom die vanaf nu  alleen nog werkt d.m.v. kentekenregistratie. Bijna iedereen heeft zijn sleutel al ingeleverd, graag nu ook de laatste sleutels nog inleveren. Nu kunt u nog uw borg verrekenen met een  registratie. Hebt u al een kenteken geregistreerd en u wilt deze wijzigen, dan kan dit. Een wijziging kost € 5,- wijzigings- en administratiekosten.

 

Essentaksterfte:

Op onze camping staan allerlei soorten bomen, waaronder essen. Helaas zijn sommige essen ziek, zij hebben de zg. Essentaksterfte. Deze essen zijn helaas niet te redden en zullen we komende paar jaar moeten vervangen.

 

Bevers in de natuur:

Rond de camping zwemmen soms één of meerdere bevers. Met name in de winter laat hij zich soms zien. In het hele gebied zijn er nu 3 bevernesten geteld. De bever eet graag jonge takken, die hij ook meeneemt om zijn bevernest uit te bouwen. Daarom moeten we onze jonge boompjes langs het water beschermen met gaas, anders knaagt hij deze ook om. De bever is een knaagdier en voor mensen geeft dit geen gevaar.

 

Aanbouw kantine:

De aanbouw van de kantine is in volle gang, als het tenminste niet vriest. Dan kan er niet gebouwd worden. In het nieuwe gedeelte komen de biljarts te staan en bijvoorbeeld de muziek tijdens de muziekavonden.

 

Toiletgebouw 4 gerenoveerd:

Het toiletgebouw op de Maashof is opgeknapt met nieuwe plafonds, ledverlichting en verwarming. Dit was het laatste gebouw dat nog gedaan moest worden. Hier kan nu ook behaaglijk (en gratis) gedoucht worden.

 

Nieuw asfalt:

We hebben de asfalt-machine weer besteld om weer een aantal wegen te voorzien van een nieuwe asfalt laag. Wanneer er een datum bekend is, dan hoort u het natuurlijk ook.  

 

Nieuwe speelterreinen en toestellen:

Op verschillende plaatsen op de camping komen nieuwe speeltoestellen. Deze zijn van duurzaam hout en bedoeld voor de kinderen.

 

Recreatieprogramma en evenementen:

Dit jaar hebben we een eigen recreatieteam. Het programma start met Pasen en loopt door tot en met de zomervakantie. Tijdens de vakantieperioden zijn er dagelijks activiteiten en evenementen. Ook hebben we hulp van vrijwilligers nodig om samen met ons evenementen te organiseren, zoals bijv. de braderie op 4 augustus.

Wil je ook mee helpen of in het kader van een stage meewerken, laat ons dit weten!

 

Keuringen stacaravans en chalets:

Veiligheid en dan met name de brandveiligheid, heeft onze voortdurende aandacht en zorg. In het reglement is afgesproken dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen caravan en schuurtje.

Het volgend jaar willen we dat alle caravans weer gekeurd worden op brandveiligheid. Dit kunt u zelf regelen, of via de camping. Later dit jaar komen we hier op terug.

 

Invulformulier en ligplaatsen:

Elk voorjaar krijgt iedereen het invulformulier om weer opnieuw in te vullen. Het formulier is ook te downloaden via onze website. Hiermee kunnen wij de definitieve jaarnota opstellen en tevens hebben wij het nodig voor het nachtregister.

Ook wanneer de gegevens hetzelfde zijn gebleven als het afgelopen jaar, vragen wij u toch weer alles in te vullen. Ook uw huidige e-mailadres en 06 nummer graag duidelijk vermelden. Bij calamiteiten is het van groot belang zijn dat wij beschikken over de juiste gegevens.  Ook dit jaar kunt u weer uw oppas opa, oma, oom of tante of een andere oppas (max. 2 pers!) gratis bij kunt laten schrijven, wel onder de voorwaarde dat het staangeld op tijd is betaald ( op tijd = vóór 1 mei!). Het is belangrijk dat u het formulier voor 17 maart ingevuld terugstuurt. Met het invulformulier kunt u ook uw ligplaats reserveren.

 

Jollenplaats:

Voor uw kleine boot (jol) kunt u v.a. zaterdag 24 maart een label afhalen bij de receptie (€ 75,00 ). De palen voor de jollenplaatsen worden enkele dagen voor 24 maart geplaatst. Alle boten moeten weer vóór 1 mei a.s. op de plaats liggen: of aan de jollenplaatsen, of aan één van de steigers. Als er na deze datum nog boten/trailers staan, dan voeren wij deze op uw kosten af. Uw boot kunt u ook stallen. De kosten voor de stalling van een enkelassige trailer bedraagt € 40,00, voor een dubbelassige trailer is dit € 60,00. Graag melden bij de receptie voor de plaatsing. 

 

Rondje Eiland:

We zijn nu bezig om de laatste hand te leggen aan het rondje Eiland. De oploopbruggen worden een dezer dagen gemonteerd. Natuurlijk zullen we het rondje officieel gaan openen met een mooi evenement!

 

De belangrijkste data van dit seizoen op een rij:              Evenementen juli:      

30-7  / 17-8         bouwvak Midden                                         02-6 / 03-6        Havenfeest Maasbommel

23-7 /  10-8         bouwvak Zuid                                              18-7 / 21-7        Zomerfeesten Nijmegen

06-8 / 24-8          bouwvak Noord                                           07-7 / 26-8        Recreatieteam  aanwezig

 

Evenementen augustus:            

03-8       Beach Party strand Maasboulevard                          11-8       Voute Party

12-8       Fuikfeest Gouden Ham                                              17-8       Spooktocht

08-8       Lach en Doedag                                                         01-9       NK Banaanvaren incl. Afterparty

               

WIFI:

Verdeeld over de gehele camping staan vele WIFI masten. Om gebruik te maken van onze WIFI heeft u een toegangscode nodig. Deze is geldig voor 2 apparaten. De vaste seizoen- en jaarplaatsen ontvangen 1 code voor 2 apparaten gratis, mits het staangeld geheel en tijdig (= vóór 1 mei!) is voldaan. Extra codes zijn te verkrijgen, voor de tarieven kijk op onze website.

Hebt u nog vragen, dan horen wij het graag.

Vriendelijke groet,

Camping Groene Eiland

Dhr. A. van Ooijen en medewerkers.

Camping 6 weken gesloten

zondag 07 januari 2018

In de winter is de camping 6 weken geheel gesloten. Dit jaar is dat vanaf zondag 14 januari (na de nieuwjaarsreceptie) t/m zondag 25 februari 2018. U bent weer welkom vanaf maandag 26 februari 2018 om te klussen of te werken aan uw chalet of caravan. Voor de gasten die gebruik maken van de winterperiode geldt dat zij vanaf 26 februari weer mogen overnachten.

Gedurende deze 6 weken mag u natuurlijk een keertje komen kijken of al uw eigendommen er nog netjes bijstaan, of de vochtvreters te controleren. Zaterdag 24 maart start het zomerseizoen weer en bent u allen weer van harte welkom om te komen genieten! De receptie is wel dagelijks bereikbaar via 0487-562130 of via mail.

Kerstgroet

woensdag 20 december 2017

Geslaagd voor bedrijfshulpverlener

dinsdag 05 december 2017

Alle medewerkers van het Groene Eiland zijn geslaagd voor bedrijfshulpverlener. Proficiat Allemaal!

Nieuw speeltoestel

maandag 04 december 2017

In het voorjaar wordt er een prachtig nieuw speeltoestel geplaatst. Alle kinderen kunnen er dan op klimmen, klauteren en glijden. Een geweldig toestel voor uren speelplezier!!

Vlog 1. Vertrek "oude caravan"

1. Vertrek van de oude caravan

Vlog 2."Vliegen" met het kraanschip

2 - Vliegen met het kraanschip

Vlog 3. Jeffrey bij de kapper

3 - Jeffrey bij de Kapper

Vlog 4. Zwarte Piet op de camping

5 - Piet op de camping

Vlog 5. Op de veerpont

5 - Op de veerpont

Vlog 6. Hoogwater in de Maas

Vlog 7. Onderhoud camping

Vlog 8. Jeffrey heeft de zomer in de bol

Vlog 9. Pasen op het Groene Eiland