Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Nieuws

Terugblik op het Camping seizoen.

Het was een ander campingseizoen als anders door de Corona. In het voorseizoen begonnen we voorzichtig met allemaal regels en aanpassingen om toch te kunnen kamperen.

Maar uiteindelijk hebben we er met zijn alle, ondanks dat het anders was als gewend, toch een gezellig en mooi campingseizoen van gemaakt. Het was erg druk op de camping, maar dat bracht ook een hoop gezelligheid met zich mee. Wij hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als ons.

Het is inmiddels herfst, het kampeerseizoen van 2019 zit er al weer op. Als u geen “winterperiode” heeft geboekt dan wordt vanaf 1 November het water afgesloten. Dit houdt in dat u vanaf zondag 1 November niet meer mag overnachten op de camping.

Voor de wintergasten is de slagboom open van 07.00 uur tot 23.30 uur.

Nieuw op onze website: de interactieve plattegrond, deze is te vinden onder het kopje kamperen. Hier kunt u op de plattegrond bekijken hoe onder andere de speeltuinen, horeca, beachhouse en het uitzicht op uw kampeerplaats er uit ziet.  Wij hopen u zo een beter beeld van de camping te kunnen geven. 

Groene Eiland

Op zoek naar dagelijks nieuws? 

Buiten deze nieuwspagina hebben we veel dagelijks nieuws en leuke weetjes die wij graag met u delen. Deze nieuwsfeitjes zijn allemaal te vinden op onze facebook pagina en op de app het Groene Eiland. 

Onze facebookpagina vindt u hier of download de app, Groene Eiland via de appstore op uw telefoon of tablet. 

In de app vindt u onder andere het recreatieprogramma, openingstijden en ideeen voor leuke uitjes. Het recreatieprogramma kunt u ook bij de receptie halen. 

Van een van onze campinggasten ontvingen wij dit filmpje van spelende bevers in het water.

Video