Nieuws

Nieuwsbrief Najaar 2021

00010002

0003

Beste campingvrienden,

Het was een ander campingseizoen als anders door de Corona. In het voorseizoen begonnen we voorzichtig met allemaal regels en aanpassingen om toch te kunnen kamperen.

Maar uiteindelijk hebben we er met zijn alle, ondanks dat het anders was, toch een gezellig en mooi campingseizoen van gemaakt. Het was erg druk op de camping, maar dat bracht ook een hoop gezelligheid met zich mee. Wij hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als ons.

Mocht u in 2021 weer een korte of lange vakantie willen plannen bij ons, dan kunt u vanaf nu online uw boeking gaan regelen. Dit is iets eerder als voorgaande jaren, we merken dat veel van onze gasten een plek bij of aan het water willen vastleggen. 

Nu we toch uw aandacht vragen, willen we u onze nieuwtjes niet onthouden:

  • Gebruik bij het online boeken de plattegrond onder het kopje: "reserveren". Op de interactieve plattegrond onder het kopje "kamperen" kunt u alvast genieten van het uitzicht op de diverse plekken. 
  • Het sanitair gebouw bij Appelhof / Waterkant 89-120 / Uiterwaarde 43-53 wordt vergroot met extra toiletten en meer bewegingsruimte. 
  • Met de ANWB, ADAC en ACSI hebben wij aantrekkelijke kortingsafspraken om in het  laagseizoen voor een vaste lage prijs te kunnen kamperen. 

Ook wordt het aantal speeltoestellen uitgebreid en hebben wij, wanneer het weer kan en mag, leuke evenementen gepland. Ook zijn wij druk met duurzaamheid, hier vertellen wij u in het voorjaar graag meer over. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de mail of bel met de receptie. Wilt u ons deze winter bezoeken, dan is dit altijd mogelijk, let dan wel op de beperkte openingstijden van de receptie. 

Van een van onze campinggasten ontvingen wij dit filmpje van spelende bevers in het water.

Video

Op zoek naar dagelijks nieuws?

Buiten deze nieuwspagina hebben we veel dagelijks nieuws en leuke weetjes die wij graag met u delen. Deze nieuwsfeitjes zijn allemaal terug te vinden op onze Facebook pagina en op de app Camping Groene Eiland (te downloaden in de Google Play of App Store).